Ukhuwah fillah abadan abada.. Syukran 'alaikum

Wednesday, 12 December 2012

First of all.. miss my blog.. tgk tarikh last post.. hehe.. memg bersawang la blog ni kn,, btw,, thanks to my Layyinul Harrir sbb sudi igtkn sy tuk update sy pnye blog ni.. haha.. so,, to all readers..

Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum w.b.t..

SPM is over
Hostel life is over *except for fivers yg dpt PLKN la kn..
Tears, smiles are over...



Hmm,, 5 tahun di SMKA Simpang Lima (SLISS)sememangnya mngajar asam garam kehidupan.. Di sini lah sy membina kekuatan sbgai seorang insan yg lemah..
Di sini juga sy memperbaiki kesalahan yg dilakukan dgn ihsan dr senior2, adik2 dan yg palg penting my 21st gen family..
Di sini yg palg penting.. sy menimba ilmu Allah yg sgt luas.. belajar berdikari, mnyelesaikan masalah, kepimpinan sglenye ditimba di sini..


Dan selama 5 tahun ni,, sy tak pernah terfikir untuk tbe2 mnjadi outsider selepas letak jwtn.. hurm,, dgn umah jauhnye.. Sumenye jd lepas abes trial..

tapi,, alhamdulillah,, dlm tempoh tu,, Allah bg kekuatan untuk sy cari balik di mana hilangnya Alia yg dulu.. Kuasa Allah memg x de org yang boleh lawan..

********************* end cite sblum exam *********************************

so,, lets start the real hostel life with the 21st gen family ONLY during spm.. haha

















seriously,, told u without any doubt.. sgt la best..
with my new dorm mates : Aina Zulaiha, Afiqah Nuar, Afiqah Hanani, Afifah Aqilah, Dayah Supni, Diba Qylah, Aina Sakinah, Nasha Izyani, Nadheerah, Fara Wahida, Syafiqah Razif n Huda Zainuddin...

























We were having a great time together,, breakfast, strolling, lunch, abc+ mee goreng, dinner, supper brsme bugger@benjo, kcu org sme2 smpai gelak guling2, last day sempat lg jwb call org indon..

******************** 5th Dec 2012.. berakhir la kisah kami *****************

6th n 7th Dec~ girls day out..

























The memories will cannot be forgotten.. I love all of u.. Thanks for being nice family n frens.. Forgive me for all my fault.. lastly,, May Allah bless all of us and success will always be ours.. Dunia dan akhirat.. SPM 2012 candidates.. Minna~ aishiteru...

lastly.. click this link http://sketchtoy.com/5506927






6 comments:

  1. da besar dah korang.. :') dulu baru form1, form2 je...

    ReplyDelete
  2. hehe.. bukn sme besar ngan hani ke?? huhu

    ReplyDelete