Ukhuwah fillah abadan abada.. Syukran 'alaikum

Wednesday, 12 June 2013

New life, new spirit..

Alhamdulillah..
Bismillahirrahmanirrahim.. assalamualaikum w.b.t..

masih lagi diberi peluang untuk meminjam segala yang ada di bumi ini.. new life.. yup.. i'm university student right now.. huhu..

teringat masa mula2 dapat result.. first thing is jatuh kt bahu abg n nangis.. reason: mcm mne kawe nak smbg belajar. rse mcm skit sgt tp alhamdulillah drpd 11 tu 4b.. tu la org yg x fikir panjang. no matter what results kita dpt,, kita kena sntiasa tau yg Allah sntiasa tau ape yg terbaik.. once again.. Allah knows the best..

mohon mara.. x dpt.. mohon mais.. x dpt.. mohon ipg.. x dpt jugak.. mohon upu?? alhamdulillah..


alhamdulillah.. sy sekarang pelajar asasi undang-undang kptm uitm shah alam.. doakan sy capai pointer dan band muet sy telah ditetapkn.. entry lain kita citer pasl impian saya dlm profesion law ni ye.. :)

saya.rindu.tarbiyah...

Alhamdulillah.. Allah permudahkan segala urusan untuk bersama-sama melepasi tapisan mnejejkkn kaki ke surau mawar@ teratak coklat. di sini saya berjumpa senior2 yang super hebat.. awesome dgn dean's list setiap sem.. kalau kita cari akhirat, dunia akan kejar kita.. insyaAllah..


buat kwn2 sahabat semua.. kita sama-sama sematkn dlm hati.. Allah sentiasa membantu org yg berada di jalanNya..
4.0 n band 4.. amin...